Terapi for unge

Lyngby

Hver gang jeg har været hos dig, føler jeg mig lettere. Det er som et lille puslespil, der falder på plads og jeg kan pludselig forstå mig selv meget bedre.
Pige 15 år

“Jeg kan ikke holde alle de krav ud”, siger mange unge.

Kravet om at have styr på skolen, lektierne, festerne, vennerne, jobbet, udseendet, kæresteforholdet, sporten … endeløse krav.

Og oven i det – kravet om at have styr på fremtiden. Vælge det RIGTIGE. Vide hvad man vil. For det skal man vide! Tidligt!

Det kan virke som om, alle andre har styr på det. For det at vise, at man er på toppen er blevet en måde at iscenesætte sig selv. Men nedenunder lurer ensomheden, præstationsangsten, stress, frygten for ikke at være noget værd, håbløsheden og den dårlige samvittighed.

Der er et stort pres på unge i dag. Både et indre pres til at leve op til sine egne forventninger, og et ydre pres fra forældre, venner og samfundet.

I terapi kan man give sig selv lov til at vende nogle af de tanker og følelser, som man ellers forsøger at skjule. Jeg kalder det, at man får én hjælper på siden, som i en periode hjælper med at bære den tunge rygsæk, man slæber rundt på. Så man kan se på alle de ting, der ligger i den og måske få smidt nogle af dem ud!

Kontakt

Mobil
53 55 00 27
telefontid mellem 8 og 17

Tidsbestilling

Jeg gør mit bedste for at svare mails hver aften.

Tider for samtaler

Det er muligt at få en tid mellem 8.00 og 17.00 torsdag og fredag.

Praksisadresse

Lyngby Hovedgade 96 st.
2800 Kongens Lyngby