Individuel psykoterapi

Lyngby

Jeg begyndte hos Anne, da jeg blev sygemeldt med stress. Anne mødte mig med en indlevelse og forståelse, som jeg aldrig har mødt hos en professionel før. Anne er helt nede på jorden og autentisk at tale med. I hyggelige og hjemlige omgivelser har hun hjulpet mig til at forstå mig selv og mine handlemønstre.  Hos Anne har jeg det pusterum, jeg har brug for i min hverdag, og jeg er altid gået derfra mere rolig og opløftet, end før jeg kom.
Kvinde, 26 år

Et liv præget af selvdestruktiv adfærd resulterede i et stress-sammenbrud. I samarbejde med Anne har jeg fået vendt dette selvdestruktive mønster og fået etableret en opbyggende respekt for mig selv og egne grænser. Særligt har Annes indlevende opmærksomhed åbnet mine øjne for livets diversitet og jeg har fundet ro i accepten af, at min sårbarhed og styrke tilsammen skaber balance i mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne, hun har bidraget med noget meget dyrebart i mit liv.
Mand, 33 år

Jeg har tænkt på dig mange gange det seneste år. På hvor heldig man skal være for at møde mennesker, der vil én det godt, når man er i krise, og som rent faktisk har noget at byde på. Både fagligt og menneskeligt. Måske har jeg været uheldig eller haft for høje krav. Det skal jeg ikke afvise. Men du er klart det mest kompetente, lydhør og engagerede menneske, jeg har mødt på min vej, og det vil jeg gerne anerkende dig for. Jeg tror faktisk, jeg var brændt helt sammen, hvis ikke lige du havde været der dér! Man møder nogle gange mennesker i livet, som gør et særligt indtryk. Du er sådan et menneske for mig.
Pia, 42 år

Nogle gange er livet svært og vanskeligt at overskue alene

Ræk hånden ud og få hjælp af en psykoterapeut.

Måske står du i eller har lige været igennem en skilsmisse, en krise eller andre udfordringer i livet. Det kan også være, at du tænker, at livet kan være mere og andet end det, du oplever lige nu. Du er måske ramt af stress og har svært ved at overskue din hverdag, og hvordan du skal komme tilbage til en almindelig hverdag. Eller du kan have brug for at blive bedre til at kommunikere med din partner, dine børn eller kollegaer.

Der er mange gode grunde til at søge hjælp. Størst er ønsket om ikke at stå så alene med det hele! At dele det med nogen!

I individuel terapi vil du opleve, at du får en medspiller, der lytter. Èn som møder dig, ikke-dømmende, empatisk og med respekt. Undervejs i samtalerne får du større indsigt i dine mønstre og følelser og bedre forståelse af dig selv og dine reaktioner. Du får det kort sagt bedre med dig selv – og med andre!

Det handler om at finde ”hjem” til og acceptere dig selv.

Psykoterapi giver dig blandt andet mulighed for at arbejde med:

 • Stress
 • Præstationsangst
 • Hyppige konflikter med partner, søskende, forældre og lign.
 • Stor sårbarhed
 • Ikke at vide, hvad du vil i tilværelsen
 • At have svært ved at sige fra
 • Lavt selvværd
 • Skilsmisse
 • Svært ved at blive forstået
 • Tristhed og depression
 • Sorg og traumer
 • Ensomhed

Individuelle samtaler kan også suppleres med gruppeterapi, hvor man kan arbejde med specielle temaer eller problemer.

Jeg giver terapi i mine lokaler i Kgs. Lyngby.

Kontakt

Mobil
53 55 00 27
telefontid mellem 8 og 17

Tidsbestilling

Jeg gør mit bedste for at svare mails hver aften.

Tider for samtaler

Det er muligt at få en tid mellem 8.00 og 17.00 torsdag og fredag.

Praksisadresse

Lyngby Hovedgade 96 st.
2800 Kongens Lyngby