Parterapi

Lyngby

Det tog tid at overbevise os selv om, at vi skulle have hjælp. På en måde havde vi levet længe med en tilstand af ”utilfredshed”. Vi har lært at lytte og være mere åbne over for hinanden – og at turde tale om de svære ting. Du var god til at se vores mønstre og måder at kommunikere på. Vi har fået meget mere nærvær og lyst til at være sammen.
Par i 40érne

Det er sjældent for sent at få et varmt parforhold

Oplever du ofte, at jeres kommunikation ender med konflikt og forsvar? At du bliver misforstået og at det er svært at forstå din partner? At du bliver irriteret og lidt ligeglad efterhånden. At du drømmer dig væk eller? Måske føles det som om der mangler ”noget” – gnist, interesse, sex, nærvær, samvær – kort sagt, alt det, der var masser af i starten af jeres forhold.

Kærlighed og det at leve i et varmt og nærende forhold kræver vedholdende indsats. Fra jer begge. Nogle perioder er der masser af varme, kontakt og vilje – andre perioder kan der være afstand og kulde.

I parterapien hjælper jeg jer først og fremmest med at skabe et trygt rum mellem jer. Så I kan få talt om de frustrationer, I har i forhold til hinanden og få sat ord på de ønsker I har til jeres forhold.  Det vigtige er at føle sig mødt og forstået – også i det svære. Derefter kan vi arbejde med at få ændret destruktive mønstre, I måske sidder fast i, så I kan finde en ny og mere givende måde at leve sammen på.

Min erfaring er, at når I begge er villige til at arbejde på jeres forhold, så er det sjældent for sent at genfinde varmen.

Hvis I har børn, vil jeres børn hurtigt mærke, at der sker noget med stemningen i jeres hjem. Det bliver måske lidt lettere at være barn. Det kan nogle gange give god mening at invitere børnene med til en enkelt familieterapi-samtale, så vi kan få blik for dynamikker mellem jer og give børnene ”fri” for at tage ansvaret for stemninger.

Jeg giver parterapi i mine lokaler i Lyngby lidt nord for København.

Kontakt

Mobil
53 55 00 27
telefontid mellem 8 og 17

Tidsbestilling

Jeg gør mit bedste for at svare mails hver aften.

Tider for samtaler

Det er muligt at få en tid mellem 8.00 og 17.00 torsdag og fredag.

Praksisadresse

Lyngby Hovedgade 96 st.
2800 Kongens Lyngby