Familieterapi

Lyngby

Du ser ting, som vi slet ikke selv er klar over. Det virker som små ting, men de har stor betydning for vores måde at være sammen som familie. Vi har fået mange redskaber, som gør vores dagligdag lettere. Vi ser heller ikke konflikter som ”farlige” mere, selvom de ikke altid er sjove. Det er ligesom vi slapper mere af alle sammen. Tak for hjælpen.
Familie med børn på 7, 10, 13 år

Når én i familien har det svært – har hele familien det ofte

Jeres børn er kloge. Hvis der er en finger der kan sættes på stemningen i jeres familie, så fornemmer de det straks. Børnene elsker jer og vil gerne hjælpe, så godt de nu kan. Så de forsøger på bedste vis at fortælle jer, at der er noget galt med stemningen. Måske bliver de triste, tavse, ukoncentrerede, hyperaktive, krævende, klyngende, for bare at nævne et par reaktioner.

Hvad børn ikke ved, har de ondt af

Så familieterapi handler om at give alle i familien hjælp, tid og plads til at udtrykke sig og blive lyttet til. I terapien kigger vi på jeres indbyrdes relationer – hvad der sker mellem jer, når tingene bliver svære. På den måde bliver det tydeligt, hvordan I kan lære at håndtere konflikter på en mere hensigtsmæssig måde.

Der findes ikke familier uden konflikter. De er en naturlig del af vores hverdag og vores liv. Det vigtige er, hvordan vi som forældre tackler konflikterne, så vi kan bevare den kærlige stemning i familien – eller tage ansvaret for at genopbygge den, hvis den gennem længere tids krise har været lagt på is.

Hvis I har brug for familierådgivning i hjemmet, kommer jeg gerne hjem til jer.

I nogle tilfælde kan det være gavnligt for jer som forældre at vælge parterapi eller individuel psykoterapi frem for familieterapi. Jeg vil altid vejlede jer på en måde, der tager mest muligt hensyn til hele familiens behov. Hvis I har behov for parterapi, vil jeg henvise jer til kompetente parterapeuter. Jeg tilbyder pt. Ikke parterapi.

Mange børn falder til ro, når hele familien får hjælp, men nogle gange, kan børn/unge have godt af et kort forløb i børne- og ungeterapi. Jeg har kun terapeutiske forløb med børn og unge i samarbejde med jer som forældre.

Jeg giver familieterapi i mine lokaler i Lyngby, lidt nord for København. Kontakt mig her

Kontakt

Mobil
53 55 00 27
telefontid mellem 8 og 17

Tidsbestilling

Jeg gør mit bedste for at svare mails hver aften.

Tider for samtaler

Det er muligt at få en tid mellem 8.00 og 17.00 torsdag og fredag.

Praksisadresse

Lyngby Hovedgade 96 st.
2800 Kongens Lyngby